شیر برقی اکچویتور برقی پنوماتیک

مرکز تأمین و فروش شیرآلات کنترلی به همراه گارانتی، تعمیر و تعویض قطعات

اکچویتور برقی

به مرکز تخصصی تأمین و فروش اکچویتورهای برقی خوش آمدید

انواع اکچویتور برقی اعم از کنترل تدریجی و قطع و وصلی از برندهای معتبر اروپایی و آسیایی توسط گروه برانوش تأمین گردیده و در فروشگاه های این مجموعه موجود می باشد. از ساده ترین نوع اکچویتور برقی برای مصارف خانگی گرفته تا پیچیده ترین و حرفه ای ترین اکچویتورها را می توانید از این مجموعه تهیه نمایید. محصولاتی که در این صفحه منتشر گردیده از چند برند اروپایی و کشور ترکیه می باشد. انواع اکچویتور برقی به منظور بازو بست و کنترل جریان به همراه شیرهای توپی و پروانه ای وهمچنین دمپرهای هوا، به کار می روند. قیمت اکچویتور برقی و مشخصات کلی این محصول در هرکدام از برندها در فهرست زیر درج گردیده است.

چنانچه قصد خرید اکچویتور برقی را دارید، برای مشاهده مشخصات فنی کامل و بررسی دقیقترمحصولات، روی دکمه مشاهده جزئیات کلیک کنید. کاتالوگ فنی هر کدام از محصولات، برای دانلود در صفحه مربوطه قرار گرفته است .

اکچویتور برقی

گارانتی معتبر با کد رهگیری

صدور برگه گارانتی با شماره سریال محصول

ضمانت اصل بودن محصول

سرتیفیکیت معتبر از کمپانی سازنده

پشتیبانی فنی و مهندسی

مشاوره فنی، تعمیرات و تعویض قطعات

اکچویتور برقی تدریجی

انواع عملگرهای برقی با کنترل تدریجی(Madulating) برای کنترل شیرهای ربع گرد و مولتی ترن پروانه ای، شیرهای توپی(بال ولو)، شیرهای کشویی، شیرهای گلوب، شیهای گیوتینی در تمامی سایز ها 

عملگرهای برقی آئوما،  کن ولو (convalve) ، نوجیکس، هانیول، زیمنس، دانفوس- فرمان ۰ تا ۱۰ ولت و فرمان ۴ تا ۲۰ میلی آمپر

اکچویتور برقی ON/OFF

انواع عملگرهای برقی با کنترل دو وضعیتی (کامل بسته و کامل باز- ON/OFF) برای کنترل شیرهای ربع گرد و مولتی ترن پروانه ای، شیرهای توپی(بال ولو)، شیرهای کشویی، شیرهای گلوب، شیهای گیوتینی در تمامی سایز ها 

عملگرهای برقی آئوما،  کن ولو (convalve) ، نوجیکس، هانیول، زیمنس، دانفوس

اکچویتور ضد انفجار

اکچویتور های برقی ضد انفجار EX با ولتاژ ۲۲۰ و ۲۴ ولت در انواع دو وضعیتی ON/OFF و تدریجی و گیربکس دار و بدون گیربکس برند کن ولو (Convalve)

شیرهای مینی موتورایز

شیر های مینی موتورایز الکتریکی کنترل ۳ سیم  در انواع تدریجی و ON/OFF کوپل شده و قابل اتصال به شیرهای توپی برنجی و استیل از سایز ۱/۲ تا ۲ اینچ

برندهای کن ولو (Convalve) نوجیکس، بلیمو، TONHE

دسته گیربکس

دسته گیربکس های اهرمی و فلکه ای برای عملگرهای برقی برای باز و بسته کردن شیر به صورت دستی قابل نصب به روی شیرهای پروانه ای، توپی، کشویی و گلوب برند Convalve

شیرهای کنترلی HVAC

شیرهای کنترلی برای استفاده در سیستم های تهویه مطبوع و سرمایش گرمایشی و استفاده در سیستم های اتوماسیون صنعتی از برندهای بلیمو، دانفوس و هانیول

شیرهای موتور خور مناسب برای اکچویتور برقی

شیر پروانه ای

شیر پروانه ای با متریال های بدنه چدنی دیسک استیل، چدنی دیسک کروم، بدنه چدنی با آب بند NBR,EPDM و تفلونی، جنس بندنه و دیسک استیل با آب بند تفلونی و EPDM,NBR

برای مشاهده نمونه هایی از موجودی انبار ، میتوانید از نمایشگاه محصولات ما دیدن فرمایید .برای دیدن تصاویر بیشتر، لطفا ورق بزنید و یا با کلیک بر روی دکمه مربوطه ، وارد گالری شوید.

نمایشگاه محصولات

اکچویتور برقی چیست ؟

اکچویتور برقی که به نام های محرک برقی، عملگر برقی نیز معروف است می تواند نقش یک دستگاه حیاتی در سیستم اتوماسیون صنعتی را برعهده داشته باشد. به طور کلی می توان گفت با نصب اکچویتوربرقی بر روی انواع مختلف شیرآلات در فرایندهای مختلف صنعتی مکانیزمی  می توان فراهم ساخت که قطع و وصل و یا در مواردی کنترل تدریجی جریان سیال را بصورت الکتریکی و بدون دخالت نیروی انسانی انجام داد. انواع اکچویتور برقی تجهیزات کنترلی جانبی در سیستمهای صنعتی به شمار می روند که با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی و انتقال نیرو موجب باز و بسته شدن شیر و یا کنترل جریان می شوند. اکچویتور برقی بر روی تمامی شیرآلات اعم از شیرهای چند دور چرخش مانند شیرهای دروازه ای و شیرهای گلوب یا کروی، شیر های یک چهارم چرخش مانند بال ولو ها و باتر فلای ولو ها یا شیر های پروانه ای، نیدل ولو ها و پلاگ ولو ها و همچنین بر روی دریچه های صنعتی و دمپرها قابلیت کاربرد با ضریب اطمینان بالائی دارد.

معمولا اکچویتور در صورت شرایط زیر به کار گرفته می شوند :

  • در مواردی که از لحاظ ایمنی نیاز به قطع سریع جریان است.
  • در مواردی که گشتاور زیادی مورد نیاز است.
  • در مواردی که لزوم دسترسی به شیر از راه دور است.

نحوه عملکرد اکچویتور برقی

اکچویتور برقی ابزاری الکترومکانیکی است که جریان الکتریسته را به گشتاور تبدیل می نماید و بدین ترتیب با نصب این ابزار می توان در اتوماسیون صنعتی انواع شیرآلاتی که به صورت دستی عمل می کنند را به صورت برقی  کنترل کرد. در ساختار این تجهیز برای رسیدن به سرعت دورانی لازم جهت انجام فرمان و کاهش سرعت چرخش بالا و آرام کردن حرکت باز و بسته شدن ولوها، از یک گیربکس استفاده می شود. وجود گیربکس موجب پایداری و دقت عملکرد اکچویتور می گردد. انواع مختلف عملگر برقی معمولا به دو صورت قطع و وصل و یا با هدف کنترل تدریجی جریان، شیرها را با ورودی سیگنال آنالوگ بین ۴ الی ۲۰ میلی آمپر معادل ۰ تا ۱۰ ولت، کنترل می کنند. کاربرد شیر موتوری در تمام فرایندهای صنعتی از جمله تصفیه خانه ها ، کارخانجات ، نیروگاهها، پتروشیمی ها ، پالایشگاها، سیستم های تهویه مطبوع ، فرایندهای هسته ای و خطوط انتقال سیال می باشد.

خرید اکچویتور برقی

بر این اساس که عملگر برقی نقشی حیاتی در کنترل و بازو بست جریان در خطوط حساس و پیچیده دارد، در خرید اکچویتور برقی و انتخاب این دستگاه چند پارامتر اصلی باید مورد توجه قرار گیرد.

  • سایز و نوع شیر
  • گشتاور تولیدی
  • ولتاژ ورودی
  • فشار جریان سیال درون خط
  • شرایط محیطی سیستم

 

همانگونه که در خرید اغلب دستگاه ها، ویژگیها و مزایا و معایب آن نیز از فاکتورهای انتخاب به شمار می رود، در خرید اکچویتور برقی نیز مزایا و معایبی وجود دارد :

مزایا

  • دارای قابلیت تغییر سرعت موتور به کمک گیربکس و رسیدن به سرعت مطلوب
  • موتور الکتریکی را می توانید به سادگی در سیستم کنترلی مدیریت کنید.
  • عدم ایجاد آلودگی و یا رطوبت در محیط
  • تامین انرژی ساده
  • عدم ایجاد نوسان در خروجی
  • دارای طراحی های فشرده و کوچک

معایب

  • قیمت نسبتا بالا
  • در صورت قطع انرژی الکتریکی در همان وضعیت باقی می مانند.

شیرالات قابل استفاده با اکچویتور برقی یا عملگر برقی:

در سیستم اتوماسیون صنعتی و در خطوطی که برای کنترل و بازو بست جریان در آن از نیروی انسانی استفاده نمیشود،  برای انتخاب و خرید اکچویتور برقی  مناسب برای شیر پروانه ای پارامترهایی نظیر گشتاور شیر، دمای سیال،سایز، غلظت سیال،خورندگی سیال و فشار کاری سیال را باید به صورت تخصصی در نظر گرفت.

  • شیر پروانه ای با اکچویتور برقی :

شیر پروانه ای از انواع شیرآلات صنعتی پرکاربرد است که در آن یک دیسک دایره شکل با چرخش باعث کنترل و یا بستن مسیر سیالات می شود. این نوع شیرغالبا در مسیر سیالات با چگالی بالا و مایعات غلیظ به کار گرفته میشود.  ویژگیهای این نوع شیر به کاربرد ، محیط کاری و همچنین نوع سیالی که با آن در ارتباط است بستگی دارد.

  • شیر توپی یا بال ولو با اکچویتور برقی:

شیر توپی یا بال ولو نوعی از شیرهای صنعتی ربع گرد است که در آن یک گوی نقش مسدودکننده مسیر جریان سیال عبوری را برعهده دارد. انواع مختلف شیر توپی در صنایع مختلف نظیر دارویی، نساجی، خودروسازی، پلاستیک و همچنین سیستم های آب و فاضلاب به کار گرفته می شوند.

  • شیر کشویی با اکچویتور برقی:

در پیکربندی و ساختار شیر کشویی یا دروازه ای از یک دریچه دایره ای برای باز و بست جریان سیال بهره گرفته شده است. غالبا انواع شیرکشوئی  در حالت نیمه باز دچار مشکل خواهند شد. این شیر بطور معمول در باز و بست مسیر سیالات غلیظ و با چگالی بالا عملکرد مناسب دارد. بیشترین کاربرد انواع مختلف این شیر در خطوط صنعتی مختلف نظیر پالایشگاه ها، مجتمع های پتروشیمی، نیروگاه ها،مجتمع های پتروشیمی و تاسیسات دریایی می باشد.

  • شیر گیوتینی با اکچویتور برقی:

شیر گیوتینی آن دسته از شیرهای صنعتی با عملکرد تدریجی است که یک تیغه عمودی در ساختمان داخلی شیر نقش کنترل کننده مسیر عبور جریان را برعهده دارد. این نوع شیر ها در انتقال سیالات دارای ذرات جامد مورد استفاده قرار میگیرند و در صنایع کاغذ سازی، صنایع غذایی و سیمان و آب و فاضلاب می توان از آنها را به کار گرفت.

  • شیر چاقویی یا نایف ولو با اکچویتور برقی:

نایف ولو ها در ظاهر به  شیر پروانه ای شبیه هستند و عملکرد آنها باز و بست و همچنین کنترل جریان می باشد. این شیر در مسیر سیالات مایع ، جامد و همچنین سیالاتی همانند لجن که مقدار زیادی جامدات دارند به کار گرفته می شود.

  • شیر سوزنی با اکچویتور برقی:

در شیرهای سوزنی یا نیدل ولوها کنترل جریان سیال به واسطه یک قطعه سوزنی که توسط رزوه های طراحی شده بر روی آن حرکت میکند،کنترل میکند. این نوع از شیرها به دلیل کنترل دقیق جریان  در تمامی موارد کنترل سیالات کاربرد دارد که از پر کاربردترین آن ها در سیالات گاز است.

  • دمپر ها و دریچه ها با اکچویتور برقی:

جریان داشتن هوا در یک محیط بسیار مورد توجه و مهم است. دمپر یک دریچه یا صفحه ای است که جریان هوا را در کنترل کننده های هوا، دودکش ها و در کل تجهیزات انتقال دهنده هوا کنترل و یا قطع و مسدود می کند. با نصب انواع اکچویتور برقی روی این دمپر و دریچه ها بازو بست کامل و تدریجی صورت می گیرد.

قیمت اکچویتور برقی

انواع مختلف اکچویتور برقی با عملکرد متفاوت در بازار موجود است. به طور کلی از لحاظ دو رده بندی مختلف می توان قیمت اکچویتور برقی را مورد بررسی قرار داد : رده اول که مربوط به برند های اروپایی است که از سطح کیفیت بالا و همچنین قیمت بالاتری نسبت به برند های دیگر برخوردار هستند و برند های ترکیه ای و چینی نیز در رده دوم قرار می گیرند که عموما قیمت اکچویتور برقی در مقایسه با محصولات اروپائی در این برندها مناسب تر است و همچنین سطح کیفی پایین تری نسبت به برندهای اروپایی دارند. همانند دیگر محصولات صنعتی و الکتریکی ، قیمت اکچویتور برقی نیز از پارامترهای مختلفی نظیر برند،نحوه عملکرد،مدل و جنس تاثیر می گیرد. همچنین نحوه عملکرد این تجهیز حالت کنترل تدریجی، حالت کنترل دستی، دارا بودن گشتاور قوی و… بر قیمت اکچویتور برقی اثرگذار است.  درصورتی که نیاز به مشاوره فنی، خرید و یا بررسی قیمت اکچویتور برقی دارید از طریق دیدگاه ها در همین صفحه و یا راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

محرک‌های الکتریکی تعدیل‌کننده: این محرک‌ها برای کنترل موقعیت شیر در درجات مختلف بین کاملاً باز و کاملاً بسته استفاده می‌شوند که امکان کنترل دقیق جریان را فراهم می‌کند. آنها معمولاً در برنامه هایی استفاده می شوند که تنظیم دقیق ضروری است، مانند دریچه های کنترل.

پوزیشنر ای تو پی
ورود به سایت
Call Now Button