پیگیری گارانتی

شیر پروانه ای با عملگر برقی

شیر پروانه ای با اکچویتور برقی ON/OFF و قابل تنظیم

برانوش ، مرکز پخش انواع شیر پروانه ای چدنی، استیل، یو پی وی سی همراه با عملگر برقی ON/OFF و قابل تنظیم در گشتاورهای 30 ، 50 ، 100 ، 150 تا 2000 نیوتن با فرمان 4 تا 20 میلی آمپر و با ولتاژ 24 و 220 ولت برای کنترل شیر های پروانه ای در سیستم های اتوماسیون سیالات در صنایع مختلف . از برندهای Convalve هلند ، نوجیکس چین و آوموتو Aumuto .

عناوین و مشخصات اجمالی شیرهای پروانه ای با عملگر های برقی در این صفحه معرفی گردیده است . برای آشنایی و بررسی دقیق مشخصات فنی هریک از محصولات ، فایل پی دی اف دیتاشیت آنها برای دانلود در دسترس قرار گرفته است .

گارانتی معتبر با کد رهگیری

صدور برگه گارانتی با شماره سریال محصول

ضمانت اصل بودن محصول

سرتیفیکیت معتبر از کمپانی سازنده

پشتیبانی فنی و مهندسی

مشاوره فنی، تعمیرات و تعویض قطعات

CONVALVE

NOGIX

AUMUTO

CONVALVE

NOGIX

AUMUTO

شیر توپی UPVC

شیر پروانه ای

شیر توپی استیل

برای مشاهده نمونه هایی از موجودی انبار ، میتوانید از نمایشگاه محصولات ما دیدن فرمایید .برای دیدن تصاویر بیشتر، لطفا ورق بزنید و یا با کلیک بر روی دکمه مربوطه ، وارد گالری شوید.

نمایشگاه محصولات

انواع شیر پروانه ای با اکچویتور برقی

شیر پروانه ای ویفری بین فلنجی با عملگر برقی

 این شیر یک گزینه محبوب در مراکز صنعتی می باشد. نصب آسان ، قیمت مناسب و تنوع در متریال های بدنه و آب بند ، باعث گردیده استقبال مناسبی از آن شود . این شیر برای بسته شدن بین دو فلنج خط طراحی شده است .شیر پروانه ای ویفری دارای دسته به منظور عملکرد دستی می باشد . اما این دسته قابلیت جدا شدن دارد . و شفت و نشیمن دسته آن به گونه ای طراحی گردیده که امکان نصب عملگر برقی را نیز دارا می باشد. اکچویتورهای برقی نیز در گشتاورها و نحوه عملکرد مختلف تولید گردیده اند و به راحتی می توان برای شیر پروانه ای ویفری  با سایزها و فشار کاری مختلف یک گزینه مناسب انتخاب کرد . که در ادامه حتما به آن خواهیم پرداخت.

شیر پروانه ای ویفری لاگ با عملگر برقی

این شیر نیز مانند شیر پروانه ای ویفری کم عرض بوده و علاوه بر امکان بسته شدن در بین فلنج را دارا می باشد، به دلیل نحوه طراحی فلنج که دور تا دور می باشد . قابلیت نصب در انتهای خط را نیز دارد . این شیر نیز دارای محرک دستی با قابلیت جدا شدن دارد و اکچویتور برقی می تواند بر روی آن نصب گردد.

شیر پروانه ای فلنجدار با عملگر برقی

شیر پروانه ای فلنجدار با عرض بیشتر نسبت به شیر های پروانه ای ویفری به منظور استفاده در خطوط بزرگتر یا پر فشار تر طراحی گردیده اند. این شیرها در سایزهای نسبتا کوچک می توانند از اکچویتور برقی کوارتر یا ربع گرد استفاده کنند . اما در شیر های پروانه ا ی بالاتر از 300 میلیمتر معمولا از گیربکس برای باز و بست شیر پروانه ای استفاده شده و به دلیل حرکت دورانی گیربکس امکان استفاده از اکچویتور های برقی ربع گرد را ندارند و می بایست از اکچویتور های تمام گرد یا مولتی ترن استفاده شود.

انواع شیر پروانه ای بر اساس متریال بدنه و لاینر

شیر پروانه ای چدنی با لاینر EPDM

این شیر پروانه ای بیشترین استفاده را دارد . صفحه آن از متریال های استیل یا کروم ساخته شده و گزینه مناسبی برای سیالاتی نظیر آب می باشد. لاینر EPDM مقاومت مناسبی در برابر سایش دارد و با توجه به اینکه تماما دیسک گردان را احاطه نموده و دائما در معرض اصطکاک و سایش دیسک می باشد گزینه بسیار مناسبی است.

شیر پروانه ای فولادی با لاینر EPDM و تفلون

این شیر پروانه ای نسبت نوع چدنی دارای  هم انعطاف بیشتری دارد و هم دارای مقاومت بهتری در مقابل دما می باشد . در جاهایی که سیال حرارت بالا تا 90 درجه را داشته باشد از شیر پروانه ای فولادی با لاینر EPDM و درجاهایی که سیال حرارت بالا تا 180 درجه سانتیگراد داشته باشد از شیر پروانه ای فولادی با لاینر تفلون استفاده می شود.

شیر پروانه ای اسیتل با لاینر EPDM یا تفلون

این شیر پروانه ای نسبت به خوردگی مقاوم بوده و در محیط ها و مقابل سیالاتی قرار می گیرد که دارای خورندگی باشد مانند آب شور دریا . همچنین در صورت داشتن حرارت تا 90 درجه از لاینر EPDM و در صورت داشتن حرارت تا 180 درجه از لاینر تفلون بر روی شیر پروانه ای استیل استفاده می شود. در مواردی نیز که درجه حرارت از 180 بالاتر باشد از شیر پروانه ای ویفری تمام استیل با آب بندی فلزی که اصطلاحا متال تو متال نامیده می شود استفاده میگردد.

شیر پروانه ای ویفری UPVC با عملگر برقی

این شیر پروانه ای تماما از یو پی وی سی ساخته شده و قابلیت کوپل با اکچویتور برقی را دارا می باشد. از این شیر پروانه ای در شرایطی استفاده می شود که سیال با خورندگی نسبتا بالا استفاده شود . این متریال قابلیت مقاومت در برابر سیالاتی نظیر اسید سولفوریک 98 درصد را دارد. ولی در نظر داشته باشید که تحمل دمای این متریال چندان بالا نمی باشد و تنها تا حداکثر 90 درجه سانتیگراد را می تواند تحمل نماید

انواع شیر پروانه ای با عملگر برقی به لحاظ عملکرد

شیر پروانه ای با عملگر برقی قطع و وصلی

در مواقعی که بخواهیم شیر پروانه ای کاملا باز و یا کاملا بسته باشد . از اکچویتور برقی نوع قطع و وصلی استفاده می کنیم این تیپ از عملگرهای برقی دارای یک اتصال نول و دو اتصال فاز می باشند . اتصال سیم نول با سیم فاز از طریق یک پورت عمل باز شدن و اتصال سیم نول با سیم فاز از طریق یک پورت دیگر عمل بسته شدن را انجام می دهد. این اکچویتور ها یا عملگر های برقی با ولتاژهای 220 و 24 تولید و ارائه گردیده اند. همچنین دو پورت برای فیدبک نیز در این عملگرها دیده شده است که می تواند وضعیت باز یا بسته شدن شیر را روی تابلوی پی ال سی نشان دهد.

شیر پروانه ای با عملگر برقی تدریجی

در مواقعی که بخواهیم شیر پروانه ای دارای عمکرد تدریجی باشد از اکچویتور یا عملگر برقی تدریجی استفاده می کنیم . یعنی می توانیم شیر را با درصد های مختلف باز یا بسته کنیم . در این حالت یک سیگنال 4 تا 20 میلی آمپر از طریق تابلوی پی ال سی صادر و به عملگر وارد می شود. و با دریافت هر سیگنال درصد بازشدگی از طریق پتانسیومتر اکچویتور برقی مشخص و میزان گردش معین می شود . همچنین برای مشخص شدن موقعیت شیر بر روی خط ، این عملگرها مجهز به سیستم فیدبک بوده و با سیگنال های 4 تا 20 میلی آمپر موقعیت شیر را بر روی تابلوی پی ال سی مشخص می نماید.

ورود به سایت